onsdag, juli 22, 2009

Oinfriade förväntningar

Dagen började allt annat än strålande. Två dödströtta föräldrar fick redan ett oproportioneligt utbrott på gosegrisens bus och gnäll i sängen. Vi fick båda dåligt samvete och frukosten gick riktigt smidigt. Med grådagens bråk och duster i färskt minne kändes det inte ett dugg skoj att kärleken skulle iväg och jobba hela dagen.
Men dagen har flutit på i princip smärtfritt. Gosegrisens kompisar på gården var hemma här hela dagen. De har sett på film, pärlat ätit lunch varit ute på gården mycket och kört räserbana. Jag hann till och med att plocka på hela nedervånignen och ta disken från frukost och lunch!

Vid fyra tiden gick vi med Långa Bror och Jerra och handlade, en idyllisk promenad med glada tillrop och mycket hallon. Sedan vankades det matlagning (som gick ovanligt smidigt eftersom hela köket faktiskt var städat innan matlagningen påbörjades!). Smidigt kanske det gick också för att Långa Bror och Jerra passade barnen ;) Middagen blev smarrig och jag är faktiskt så mätt att jag nästan mår dåligt.

Med ett så lyckat facit på dagen kan kvällens projekt bara bli en sak:

Att vara en riktig soffpotatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar